Oog op Blaricum

Beschikbaarheid: Niet voorradig
Prijs/st.: € 13,50 13.50
Prijs in andere webwinkels: € 0,29
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst

Beschrijving

Na de grote successen op het web zijn nu de beste foto’s van de website Oog op Blaricum gebundeld in een leuk en overzichtelijk boekje. De snelheid van het medium internet heeft als nadeel dat er weinig tijd wordt geboden wat langer stil te staan bij bijzondere beelden. Deze uitgave geeft die mogelijkheid wel.

De doelstelling van Fotograaf Peter van Rietschoten is op www.oogopblaricum.nl bijzondere foto’s van het dagelijkse leven van en in Blaricum zichtbaar te maken. Daarbij horen zowel de positieve kanten als de negatieve, de vrolijke en de verdrietige, de sociale en de hufterige, de opbouwende en afbrekende, de legale en illegale kanten, het stralende en het kwijnende van mens en natuur. De snelheid van het medium internet heeft als nadeel dat er weinig tijd wordt geboden wat langer stil te staan bij een bijzondere beelden. Deze uitgave geeft die mogelijkheid wel.


Soms zijn de foto’s enkel en alleen een registratie van een situatie, soms (al dan niet mede door de title) heeft de foto een ‘extra’ boodschap. Insteek daarbij is dat ook een dorpse samenleving als die van Blaricum het vooral moet hebben van open(baar)heid, rechtvaardigheid, gelijkheid, samenlevings-bewustzijn en van niet doorgeschoten individuele vrijheid. In ieder geval wordt er bij elke foto naar gestreefd dat deze als foto van tenminste goede kwaliteit is (compositie, kleurstelling, enz.) en een verhaal vertelt. De site www.oogopblaricum.nl is een spiegel van de samenleving – wat u daarin ziet, ziet u.


Formaat: 16,5 x 13 cm
Omvang: 132 pagina’s
Bedrukking: geheel in full color
Afwerking: genaaid gebonden in harde kaft
ISBN: 978 90 77285 25 1
Prijs: € 12,50 incl. BTW
UITVERKOCHT !!!!!!!!!!!

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein