DEURPRAAT

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 12,95 12.95
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Beoordeling: 3.5
Artikelcode: D0C2-33522

Beschrijving

31 ONTMOETINGEN BIJ DE VOORDEUR

In slechts 31 dagen - tijdens de corona-crisis van 2020 - schreef Carl Schipper, 31 verhalen. Elke dag één. Korte verhalen die één ding met elkaar gemeen hebben: ze beginnen allemaal met dezelfde zin... ‘De bel ging’. Het was deze ogenschijnlijk simpele uitdaging die de (tekst)schrijver zichzelf stelde. Zo fantaseerde hij 31 onverwachte en opmerkelijke ontmoetingen bij de voordeur.

Lees DEURPRAAT gedoceerd. Dagelijks 1 verhaaltje, bijvoorbeeld voor het slapen gaan, doet wonderen in deze hectische wereld. En... het doet je elke keer weer uitkijken naar wie er morgen in dit boekje voor de deur staat!

31 verhalen met dezelfde openingszin schrijven, was eigenlijk net zo gemakkelijk als dat het moeilijk was. Beperking daagt de fantasie uit” 
Carl Schipper

VAN DE UITGEVER
Toen Carl Schipper met zijn idee voor dit boekje bij onze uitgeverij aanklopte, dachten wij eerlijk gezegd: ‘31 korte verhalen met dezelfde openingszin in één maand schrijven? Dat lukt hem nooit! En als het hem lukt, dan zal het resultaat wel dodelijk saai zijn.’

Ons grote ongelijk ligt hier voor u. DEURPRAAT is een klein feestje geworden. Uit fantasie geboren, deelt de schrijver 31 sprankelende voordeur-ontmoetingen. Het werden 31 bizarre confrontaties met opvallende aanbellers.
Sommigen van u zullen zichzelf in de korte verhalen herkennen. Anderen zullen denken: ‘hoe gek kun je het bedenken?’ Weer anderen (zoals mensen in de binnenlanden van donker-Afrika) kunnen dit boekje niet eens lezen omdat het in het Nederlands is geschreven. Zo is het altijd wat.
Hoe het ook zij, is het niet fantastisch dat de schrijver, elke dag zijn fantasie de vrije loop kon laten? En is het niet nog fantastischer, dat wij als uitgeverij deze fantasie mogen vermenig- vuldigen en delen? Wij beschouwen DEURPRAAT, als een fantasierijk uitstapje binnen onze portfolio.

 

DEURPRAAT
1e druk 2020
ISBN 978-90-77285-54-1
Prijs € 12,95

Leverbaar vanaf 6 juli 2020

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein