Over Ons

Uitgeverij van Wijland heeft sinds 2003 een eigen fonds. Het fonds stelt zich ten doel kwalitatief hoogstaande uitgaven te realiseren verdeeld in twee rubrieken.

De rubriek regionaal is in het bijzonder gericht op regionale onderwerpen in “Het Gooi en omstreken”. Onze laatste uitgave “Het dorp, de oorlog, de mensen” (in samenwerking met de Historsche Kring Laren) is het derde deel van de trilogie over de 2de Wereldoorlog in Laren (nh). Samen met de eerste twee delen van deze trilogie “Schieten op de Maan” en “De Slag om de Berg-Stichting” krijgt men een goed beeld van de periode 1940-1945 in het dorp Laren.
In de rubriek regionaal bieden wij meer dan 25 boeken over de historie van onze regio.

In de rubriek specials komen we met verrassende en toonaangevende uitgaven. Een prachtig informatief boek over de evolutie van de roeiboot “Van boom tot boot”, een fotoboek “Bronzes” met beelden van Marianne Houtkamp en een boek met colums en reportages van Barend Smit zijn hier goede voorbeelden van. Allemaal publicaties die zijn samengesteld door kenners op hun vakgebied.

De uitgaven komen tot stand op initiatief van de uitgever en doordat de schrijver/samensteller van een manuscript onze uitgeverij benadert voor een mogelijke publicatie. Mocht u een manuscript hebben of voor ogen staan, aarzel niet contact op te nemen. Uiteraard verzorgen wij ook in opdracht van derden speciale uitgaven.

 

Gertjan Martens

Gertjan Martens
Uitgever

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein